Asia e tot mai aproape de tine: CHOPSTIX începe o nouă poveste în Craiova

  0

  Bucătăria chinezească zărită prin lentila bucătăriei CHOPSTIX, un loc unde poţi rezona împreună cu toţi iubitorii de Asiatic, începe o nouă poveste de data aceasta în Craiova, pe Calea București 80, la Electroputere Parc.

  Al 22-lea restaurant CHOPSTIX din România

  Și în 2023, CHOPSTIX și-a propus să continue misiunea de a aduce Asia mai aproape de iubitorii de preparate delicioase din această zonă. Locația proaspăt deschisă în Craiova, la Electroputere Parc, este prima din acest oraș și a 22-a din portofoliul CHOPSTIX Ready to Box care s-a extins în orașe precum București, Ploiești, Constanța, Brașov, Sibiu, Târgu Mureș, Galați și Timișoara.

  Savuroasele Snack Box-uri, Noodles, Rice, Chicken, Beef sau Veggies, dar și meniurile
  speciale pentru cei mici, produse deja celebre din gama CHOPSTIX au devenit rapid subiectul de pe buzele tuturor celor care au pășit în noul restaurant din Craiova.

  ”Un nou an, o nouă provocare CHOPSTIX. Ne-am dorit încă de la început să aducem Asia mai aproape de toți românii cu preparatele din portofoliul nostru culinar. Dragostea pentru
  produsele noastre, feedback-ul și mai ales fidelitatea acestora ne-au ajutat să ne atingem target-ul propus. Și în acest an vom continua să preparăm produsele noastre cu aceeași atenție ca până acum. De la selecția celor mai potrivite ingrediente până la construirea celor mai delicioase preparate” a spus Carmen Vochin, reprezentant CHOPSTIX.

  Who’s ready to Noodle up?

  Pentru cine nu a ajuns încă la restaurant, noul CHOPSTIX se află în zona de food court din
  Electroputere și te așteaptă cu toate hero producturile din gama sa: Ramen cu vită, pui cu
  ciuperci, delicioasele box-uri fresh sau deserturi specifice Asiei. Dar poți alege Gustul Asiei şi rintr-un singur click distanță, din confortul casei tale, prin aplicațiile de delivery ale partenerilor de livrări.

  Articolul precedentAventura gustului e aici. NOODLZ s-a lansat
  Numele spune multe despre mine. N-am scris eu Utopia dar aş fi putut. Am crezut mereu că dacă oamenii îşi doresc, pot face în aşa fel încât să trăim cu toţii într-o lume mai bună. Am învăţat însă pe parcurs că ce e bine pentru mine nu e bine şi pentru altul. Acum 30 de ani eram convinsă că o să schimb lumea. Zece ani mai târziu eram hotărâtă să o schimb. Pe ultima sută de metri, în apropiere de Bacalaureat am dat poliţia pe jurnalism. Tot bine îmi doream să fac, dar altfel. Şi am făcut asta preţ de vreo 15 ani.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here