Aventura gustului e aici. NOODLZ s-a lansat

  0

  Voie bună, distracție și o călătorie culinară desăvârșită – acestea au fost ingredientele la lansarea primului magazin NOODLZ în România, în Plaza România din București.

  Restaurantul NOODLZ se evidențiează printr-un design aparte, cu accente de portocaliu și turcoaz, iar noua locație îți fură privirea imediat și te câștigă după ce guști din preparatele pline de savoare, împrumutând din gustul autentic asiatic, cu influențe din bucătăria japoneză.

  La evenimentul de lansare de vineri, găzduit de Diana Munteanu, au luat parte jurnaliști, vedete, printre care Adina Halas şi Maria Andrei, dar și influenceri precum Lorena Vișan, Flavia Barbu şi Mihai Mercea. Aceștia și-au invitat comunitatea să participe alături de ei la lansarea noului restaurant NOODLZ și să își creeze propria aventură culinară.

  ”Ne bucurăm nespus că am avut alături de noi atât de mulți prieteni. Conceptul de NOODLZ a luat naștere din dragoste pentru mâncare, din dorința de a oferi un spectacol culinar și
  nenumărate aventuri gastronomic gurmanzilor adevărați. Promitem că aventura NOODLZ o să fie din ce în ce mai provocatoare și punem la cale surprize care mai de care mai delicioase” – a spus Diana Cojocăreanu, Manager Marketing NOODLZ.

  Conceptul de NOODLZ a luat naștere din dragostea pentru mâncare și din dorința de oferi clientului ocazia de a-și creea propriul meniu , #youchooz #wecook. De câte ori nu v-ați dorit să vă pregătiți propria cutie de noodles cu ingredientele iubite? Acum aveți oportunitatea pentru că NOODLZ este pentru aventurieri, pentru cei care au curaj și care îndrăznesc să construiască cel mai bun mix posibil.

  Este o provocare pe care NOODLZ o pune fiecărui foodie care își dorește să construiască propria aventură culinară. De la selectat tipul de noodles, la topping, mixul favorit de legume și la final, sosul preferat – tu vino doar cu inspirația.

  Articolul precedentCum a fost la atelierul DIY pentru copii organizat de MAM Bricolaj
  Numele spune multe despre mine. N-am scris eu Utopia dar aş fi putut. Am crezut mereu că dacă oamenii îşi doresc, pot face în aşa fel încât să trăim cu toţii într-o lume mai bună. Am învăţat însă pe parcurs că ce e bine pentru mine nu e bine şi pentru altul. Acum 30 de ani eram convinsă că o să schimb lumea. Zece ani mai târziu eram hotărâtă să o schimb. Pe ultima sută de metri, în apropiere de Bacalaureat am dat poliţia pe jurnalism. Tot bine îmi doream să fac, dar altfel. Şi am făcut asta preţ de vreo 15 ani.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here