Consiliere pentru dezvoltare personală

Rătăciţi în viaţa extrem de aglomerată şi multiplele sarcini şi roluri pe care le avem de îndeplinit zi de zi e foarte uşor să uităm ce contează cu adevărat, cine suntem şi ce putem face. Intervin anxietatea, nesiguranţa, subevaluarea sau incapacitatea de a vedea soluţiile potrivite.

Aici intervin eu. Te invit într-o călătorie profundă şi susţinută în care tu îţi vei explora dorinţele, pasiunile, valorile şi obiectivele astfel încât să preiei controlul asupra aspectelor din viaţa ta pe care nu reuşeşti să le manageriezi aşa cum îţi doreşti. Voi fi ghidul tău de încredere, oferindu-ţi suport, înţelegere şi instrumente practice care să te ajute să-ţi regăseşti starea de bine şi împlinirea personală.

Ce este consilierea pentru dezvoltare personală

Ce se întâmplă în timpul sesiunilor individuale? Te ajut să identifici şi să depăşeşti obstacolele interne şi externe care îţi stau în calea sentimentului de bine şi de reuşită. Te invit la un proces serios, dar blând de introspecţie, autoreflecţie şi acţiune.

Fie că este vorba de gestionarea stresului, îmbunătăţirea relaţiilor cu ceilalţi sau exploatarea carierei, voi fi alături de tine ca să îţi atingi obiectivele şi să îţi reaminteşti cât eşti de valoros şi cât de multe poţi face.

Ce vei obţine în urma şedinţelor de consiliere:

 • identifici blocajele mentale şi emoţionale care te limitează;
 • îţi vei putea îmbunătăţi relaţiile interepersonale şi abilităţile de comunicare;
 • vei învăţa practici pentru gestionarea stresului şi anxietăţii;
 • vei putea construi planuri de acţiune concrete pentru a-ţi atinge obiectivele;
 • vei înţelege cine eşti şi ce îţi doreşti.

Fă primul pas pentru ca viaţa ta să devină mai echilibrată şi mai împlinită! Scrie-mi şi vedem ce avem de făcut pentru ca tu să poţi spune că eşti aşa cum ţi-ai dori să fii.

Ce nu face un consilier pentru dezvoltare personală

Este important ca, pe lângă beneficiile multiple ale consilierii pentru dezvoltare personală, să-i cunoaştem şi limitele.

Ce nu poate face consilierul:

 • nu îţi oferă soluţii miraculoase – vine, în schimb, cu instrumente şi sprijin care să te ajute să identifici cele mai bune soluţii pentru tine;
 • nu schimbă lucrurile pentru tine – consilierul este un ghid în propria ta călătorie, însă nu poate acţiona în locul tău; e nevoie de dorinţă, efort şi angajament din partea ta;
 • nu vine cu sfaturi medicale – dacă ai nevoie de intervenţii medicale sau psihoterapie este important să consulţi un specialist în domeniu.

Fiecare om este unic, la fel e şi procesul său de dezvoltare personală, o călătorie individuală şi personalizată. Nu există reţete identice pentru toată lumea şi nici aceeaşi perioadă de timp pentru rezolvarea unei chestiuni. Totul e în strânsă legătură cu cât eşti tu dispus să lucrezi pentru a schimba paradigma.

Cât costă

 • O şedinţă (online) – 150 de lei (50 minute)
 • O şedinţă (fizic) – 200 lei (50 minute)
 • Pachet 6 şedinţe – a 6-a şedinţă este gratuită

Elevii şi studenţii până în 25 de ani beneficiază de tarife reduse:

 • O şedinţă (online) – 120 de lei (50 minute)
 • O şedinţă (fizic) – 170 lei (50 minute)
 • Pachet 6 şedinţe – a 6-a şedinţă este gratuită

Cum lucrăm

Îmi scrii pe mail sau whatsapp şi stabilim o zi şi o dată potrivite la care să ne auzim pentru un brief pe whatsapp/telefon – max. 30 min (discutăm ce probleme vrei să rezolvi, subliniem liniile consilierii, stabilim detaliile şedinţelor etc.)

Mail: bianca.morus@gmail.com

Whatsapp: 0744300177