Sunt Bianca Moruş, un om simplu aflat în căutarea şi facerea binelui.

Acum 20 de ani obişnuiam să spun că atunci când s-a împărţit norocul eu am lipsit din peisaj. Asimilam norocul cu reuşitele facile, câştigurile financiare majore şi rapide şi cu o viaţă ferită de probleme. Nu că ar fi ceva greşit în toate astea, doar că viaţa nu e la fel de roz precum într-o melodie celebră.

A trecut timpul, am schimbat problemele cu altele şi la un moment dat am descoperit că starea mea de bine nu are de-a face nici cu alţii, nici cu banii, nici cu succesul profesional, ci cu felul în care mă raportez eu la toate. Nu am avut vreo epifanie, nici iluminări apărute peste noapte. Am avut însă o curiozitate şi dorinţă neobosite de a mă înţelege, de a mă vindeca de trecut şi de a învăţa mai mult şi mai mult.

După mai bine de 2 decenii de comunicare şi jurnalism mi-am luat inima-n dinţi şi am început o nouă facultate. Mi-a luat 2 ani să renunţ la frică şi să dau admiterea la Psihologie, dar de când am început acest nou drum mi-am dat seama cât de important e să îţi urmezi pasiunea în detrimentul tuturor nu-urilor pe care ţi le spui singur: „nu intru”, „nu am timp”, „nu mai pot să învăţ” etc.

Şi dacă tot am văzut că pot să învăţ în ciuda multiplelor responsabilităţi din fiecare zi, am zis că mai e loc de ceva în plus şi mi-am luat şi acreditarea pentru rolul de consilier pentru dezvoltare personală.

Ador să lucrez one-to-one cu oameni care îşi doresc să depăşească anumite blocaje, să-şi găsească propriile soluţii la dilemele sau problemele cu care se confruntă. Nu vin eu cu reţete, nici cu soluţii. Eu doar însoţesc oamenii astfel încât să îşi descopere propriile resurse pentru a merge mai departe, mai bine şi cu mai multă încredere.

Dacă vrei să lucrăm împreună scrie-mi pe:

Whatsapp: 0744300177 

Mail: bianca.morus@gmail.com