Acasă Fără categorie

Fără categorie

 Patronul român, mica șefime și sclavii

Patronul român și mica șefime au impresia că angajatul este sclavul lor personal, de care dispun după cum au ei chef, nu neapărat nevoie. Ore suplimentare, week-end-uri în câmpul muncii, libere acordate ca o favoare și bani puțini, și ăia la negru sau plătiți prin contracte la limita legii.

Spectacol de magie, pentru pitici şi nu numai

Un show cu trucuri magice captivante, spectacol de lumini şi umor. A, şi totul este interactiv. Copiii vor avea ocazia să urce pe scenă, să ajute la realizarea trucurilor.

10 motive pentru care detestăm bărbaţii

Nu ştiu să facă diferenţa între mărar şi pătrunjel sau între mango şi avocado dar ştiu că mâncarea pe care tocmai le-ai pus-o în farfurie ar fi fost mult mai bună daca ai mai fi pus ceva. Nu ştiu ce, că asta e treaba ta, dar sigur putea fi mult mai bună.

Fest(IN) pe Bulevard. Nottara s-a întors acasă şi dă cea mai mare petrecere

Poţi să scoţi Nottara din clădirea teatrului dar nu poţi scoate teatrul din Nottara. După un an în care au jucat pe unde şi-au găsit loc, minunaţii actori de la Nottara s-au întors acasă, acolo unde le e locul, pe Bulevardul Magheru. Şi au piese numai una şi una.

Despre homeschooling, fără prejudecăţi

Românilor le e greu să accepte că se poate şi altfel şi pun la zid fără să ştie, de multe ori, ce pun la zid. (...) Uitaţi-vă în jur, când ieşiţi cu cel mic la locul de joacă, câţi părinţi urlă la copii pentru lucruri minore, pentru prostii. Şi imaginaţi-vă cum ar face dacă ar trebui să îi înveţe... orice.

Festivalul Științelor, pentru copii care nu cred că tot ce zboară se mănâncă

Fiică-mea ştie că pe bebeluşi nu îi aduce barza, ştie şi că Moş Crăciun e un personaj simpatic, că pământul e rotund, se învârte în jurul soarelui şi că acesta este motivul pentru care avem zi şi noapte.

Românii au o scuză pentru orice palmă, pentru orice pumn

Copilul trebuie bătut, ca să ştie de frică. Nevasta trebuie bătută, ca să se supună. Vecinul trebuie şi el bătut, ca să aibă grijă la cum îi stă şapca data viitoare când ne întâlnim.

Plângi, fata mea, dacă asta îţi face bine!

Nu e o ruşine să plângi. Nu te face nici mai proastă, nici mai urâtă şi nici mai ciudată. Fii tu sufletul sensibil care poate să îi dezgheţe pe ceilalți.

Femei care urăsc femeile

Toţi Zeuşii din lume nu o vor putea apăra pe biata victimă. Cavaleria a fost creată de bărbaţi după ce au văzut furia unei femei în faţa alteia. Artileria a fost inventată de aceiaşi bărbaţi, nu ca să atace şi să cucerească, ci ca să se apere.

Muntele vrăjit. Realitatea, nu cartea

Am stat câteva ore acolo şi am plecat ca un bebeluş. Curată în creier şi suflet, cu o stare de linişte ce nu mi-a fost dat vreodată să simt. O singură urma de regret mi-a rămas.