Acasă Fără categorie

Fără categorie

10 motive pentru care detestăm bărbaţii

Nu ştiu să facă diferenţa între mărar şi pătrunjel sau între mango şi avocado dar ştiu că mâncarea pe care tocmai le-ai pus-o în farfurie ar fi fost mult mai bună daca ai mai fi pus ceva. Nu ştiu ce, că asta e treaba ta, dar sigur putea fi mult mai bună.

Fest(IN) pe Bulevard. Nottara s-a întors acasă şi dă cea mai mare petrecere

Poţi să scoţi Nottara din clădirea teatrului dar nu poţi scoate teatrul din Nottara. După un an în care au jucat pe unde şi-au găsit loc, minunaţii actori de la Nottara s-au întors acasă, acolo unde le e locul, pe Bulevardul Magheru. Şi au piese numai una şi una.

Despre homeschooling, fără prejudecăţi

Românilor le e greu să accepte că se poate şi altfel şi pun la zid fără să ştie, de multe ori, ce pun la zid. (...) Uitaţi-vă în jur, când ieşiţi cu cel mic la locul de joacă, câţi părinţi urlă la copii pentru lucruri minore, pentru prostii. Şi imaginaţi-vă cum ar face dacă ar trebui să îi înveţe... orice.

Festivalul Științelor, pentru copii care nu cred că tot ce zboară se mănâncă

Fiică-mea ştie că pe bebeluşi nu îi aduce barza, ştie şi că Moş Crăciun e un personaj simpatic, că pământul e rotund, se învârte în jurul soarelui şi că acesta este motivul pentru care avem zi şi noapte.

Românii au o scuză pentru orice palmă, pentru orice pumn

Copilul trebuie bătut, ca să ştie de frică. Nevasta trebuie bătută, ca să se supună. Vecinul trebuie şi el bătut, ca să aibă grijă la cum îi stă şapca data viitoare când ne întâlnim.

Plângi, fata mea, dacă asta îţi face bine!

Nu e o ruşine să plângi. Nu te face nici mai proastă, nici mai urâtă şi nici mai ciudată. Fii tu sufletul sensibil care poate să îi dezgheţe pe ceilalți.

Femei care urăsc femeile

Toţi Zeuşii din lume nu o vor putea apăra pe biata victimă. Cavaleria a fost creată de bărbaţi după ce au văzut furia unei femei în faţa alteia. Artileria a fost inventată de aceiaşi bărbaţi, nu ca să atace şi să cucerească, ci ca să se apere.

Muntele vrăjit. Realitatea, nu cartea

Am stat câteva ore acolo şi am plecat ca un bebeluş. Curată în creier şi suflet, cu o stare de linişte ce nu mi-a fost dat vreodată să simt. O singură urma de regret mi-a rămas.

Ce să nu îţi înveţi copilul despre sex

Românii n-au o problemă să înjure, chiar în faţa copiilor, aducând în discuţie toate organele şi poziţiile cunoscute dar când vine vorba să le explice despre viaţa sexuală, ce e bine şi ce nu e bine să facă, îi loveşte ruşinea.

Viaţa cu tripleţi

Doamna doctor a pus ecograful în suport şi a zis: „Mi-e rău. Nu văd bine.” Şi a pus capul pe picioarele mele. Eu m-am speriat. Am crezut că unul e bine, celălalt nu. Soţul meu era şi el roşu ca racul.