Cine vine la Campionatul de joacă?

Sigur că noi, părinţii, suntem perfecţi. Ştim cum să acţionăm şi să reacţionăm în orice situaţie. Ştim cum să calmăm nervii copilului, să îi explicăm orice iar el să şi priceapă, să ne păstrăm calmul şi la a 75.375-a întrebare, toate puse în numai 15 minute. Sigur, le ştim pe toate. Până devenim cu adevărat părinţi şi ne trezim în braţe cu ghemotocul care urlă non-stop. Şi asta este cea mai uşoară parte.

12714126_10205672208590669_923427628_n

Greul începe odată cu dezvoltarea personalităţii, când ei se cred (de multe ori au şi dreptate) mai deştepţi. Cine vrea, mai ia exemplu de la un prieten, mai citeşte o carte, mai întreabă pe cineva. Sigur, asta fac imperfecţii, căci despre ei, adică despre noi e vorba aici. Şi cum din învăţat nu ne oprim niciodată, putem să facem acum asta în mod organizat şi amuzant pe deasupra, de la nimeni altul decât de la Antrenorul părinţilor.

Sună pompos? Preţios? Infatuat? Poate, dar Mirela Retegan are ceva ce mulţi dintre noi au pierdut pe traseu, asta dacă au avut vreodată: umor şi idei. Oricât ne-ar plăcea să credem că ştim şi noi să ne descurcăm şi că facem faţă, haideţi să ne amintim de câte ori am bătut din picior nervos, că întârziam la grădiniţă/şcoală şi apoi la muncă. Haideţi să ne gândim de câte ori am lătrat la copii: „Nu vezi că am treabă? Du-te şi joacă-te în camera ta!” Sau poate pur şi simplu nu ne-a mai dus capul la ce replici să inventăm sau la cum să mai distrăm copilul neobosit de lângă noi. De copilul din noi nici nu mai menţionez, că de obicei el se ascunde singur în camera lui.

La Campionatul de joacă putea să redescoperim copilul din noi şi să îl ajutăm astfel pe copilul de lângă noi. Găsiţi toate detaliile despre turneu aici. Iar cel mai norocos dintre voi va primi o invitaţie la unul dintre workshop-uri, în Bucuresti sau în orice oraş aflat pe lista turneului. Ce aveţi de făcut? Nimic mai simplu. Lăsaţi un comentariu la această postare, pe pagina noastră de facebook, în care să ne spuneţi care este activitate preferată pe care o faceţi împreună cu copilul sau copiii voştri.

13410385_10204939964097338_956125638_o

Add A Comment