Ciuperci, cele mai bune ciuperci

De multă vreme îmi făceau cu ochiul ciupercile pleurotus, dar până acum nu am apucat să le testez. Făceam ce făceam şi tot la celebrele şi mai puţin gustoasele champignon ajungeam. Ieri însă m-am decis şi am cumpărat juma de kilogram de pleurotus. Am ajuns acasă şi mi-am dat seama că habar nu am ce să fac cu ele. O simplă căutare pe net şi am găsit inspiraţia la Laura Adamache.

Prin urmare am pus ciupercile în tavă, pe o hârtie de copt. Le-am stropit cu ulei de măsline, sare de Himalaya şi piper proaspăt măcinat, apoi am pus niscaiva pesmet peste ele şi pentru că nu am avut parmezan ras, am pus bucăţele de parmezan.

 

Le-am dat la cuptorul încins la 180 de grade preţ de vreo 20 de minute şi le-am răsucit pe la jumătatea drumului. Curcubeu pe cerul gurii, nu altceva.

Dacă vreți să fiţi la curent cu noutățile de pe blog, nu uitaţi să daţi follow paginii mele de Facebook.

Add A Comment