Voi când v-aţi jucat ultima oară cu copilul vostru?

E momentul sincerităţii! De cele mai multe ori, obosiţi şi tracasaţi de toate câte ni se întâmplă zi de zi, uităm că ai noştri copii au nevoie de ajutorul nostru. Nu pentru îmbrăcat sau mâncat ci pentru jucat. Joaca e liantul ideal dintre cei mari şi cei mici iar noi, de multe ori, ne sustragem de la cea mai mişto activitate pe care o putem avea cu ei. Fiică-mea, când o întreb ce vrea să facem, are mereu acelaşi răspuns: „Să ne jucăm!” Iar week-end-ul acesta noi îl petrecem pe Domeniul Ştirbey, la cel mai mare Festival de Familie din România, ceea ce vă doresc şi vouă.

Şi pentru că deja numărăm zilele până începe distracţia, am zis să pun cu liniuţă câteva dintre evenimentele minunate de care vom avea parte acolo.

          Pe 17 iunie, la ora 20.00, vedem în premieră cel mai nou spectacol Gaşca Zurli, Cinghilinghi.

          Scena de magie va fi ocupată, pe rând, de TeoMagic Show, Magitot, magicianul Bogdan şi Fun Science.

          Pe 17 iunie, la ora 18.00 ne adunăm să intrăm în Cartea Recordurilor. Cântăm şi dansăm împreună Rempompi. Cu cât suntem mai mulţi, cu atât distracţia va fi mai mare.

          Workshop Kendama – cred că după asta nu mai scap fără să cumpăr una.

          Insula creativităţii Lego, unde copiii vor putea să îşi lase imaginaţia să zburde şi să construiască.

          Teatrul de Păpuși Puck din Cluj Napoca, Teatrul Momolino, Teatrul Zurli, Alina Manole și simpaticul rățoi Adalbert au pregătit spectacole captivante.

          Magicianul Marian Râlea vine cu surprize, jocuri şi provocări pentru cei mici dar şi pentru cei mari.

          Planeta Clounella, cea mai colorată, numeroasă şi veselă echipă de animatori din Republica Moldova vine în Zurlandia cu dansuri, provocări, face painting.

          Căsuța Zurli, cea mai vesela și colorată căsuță din toate câte există, își deschide ușile pentru copii. În căsuță stau prin rotație, de dimineață până seara Fetita Zurli, Clopoțel, Zdrăngănel, Truli, Yuppi, Băiețelul Zurli, Vrājimāturica și Zâna bună iar accesorii, recuzită din spectacole, obiectele personale ale personajelor și jucăriile lor sunt expuse acolo.

          Week-end-ul se încheie în stil mare, cu un spectacol Smiley.

Sigur, acestea sunt doar câteva dintre surprizele pregătite pentru week-end-ul minune. Pe celelalte le descoperim împreună, sâmbătă şi duminică.

Noi am fost deja în inspecţie şi pot să vă spun că am plecat de acolo doar cu promisiunea că ne vom întoarce. În week-end, după cum v-am spus deja. 😊

Dacă vreți să fiţi la curent cu noutățile de pe blog, nu uitaţi să daţi follow paginii mele de Facebook.

Add A Comment