10 motive pentru care detestăm bărbaţii

Bărbaţii cu femeile sunt de multe ori mai rău ca şoarecele şi pisica. Acum se iubesc, acum se urăsc şi uneori se iubesc din nou. Sunt orgolii, e ignoranţă, e oboseală sau nerăbdare. Sunt  zeci, sute de motive care îi pot tranforma pe doi oameni în duşmani. Asta în varianta urâtă. În varianta cel mai des întâlnită sunt multe, multe banalităţi care se adună şi duc la tensiuni între parteneri. Şi pentru că nu e tot timpul dracul chiar atât de negru, nu strică să mai tratăm lucrurile serioase şi în glumă. Şi poate atunci când vă vine să îl daţi afară pe uşă să vă aduceţi aminte că suntem diferiţi şi totuşi la fel. Cine nu greşeşte să arunce primul cu piatra. Dar până la pietre, să vedem câteva din cele mai enervante lucruri pe care le fac domnii.

1. Sunt bărbaţi care încă se cred în epoca de piatră. Femeia trebuie să ţină casa curată, să facă mâncare, cumpărături(dar cu limită), să spele, să calce, să educe copilul şi să zâmbească la vederea soţului mult-iubit. Şi mai mult, să înţeleagă că rolul lui în şi pe lângă casă este să repare(dacă se pricepe şi dacă are chef), să ducă gunoiul(dar nu în fiecare zi, că n-are rost atâta tevatură) şi să ducă maşina la service.

2. Când vine vorba să stea cu copiii, bărbaţii îţi fac din când în când o favoare. Iar când cei mici trebuie schimbaţi, duşi la baie sau hrăniţi, bărbaţii te strigă de parcă ar fi luat casa foc. În faţa prietenilor, pe de altă parte, povestesc cum le dau de mâncare, se joacă cu ei, le fac baie sau îi învaţă să îşi lege şireturile.

3. S-au îngrăşat 20 de kile de când v-aţi cunoscut, dar tot ei comentează că te-ai cam rotunjit un pic, nu te-ai vopsit sau nu mai eşti atât de elegantă ca pe vremuri.

4. Uită mereu să pună capacul la pasta de dinţi sau pe cel de la wc dar ştiu exact câte goluri a dat în campionatul din ’86 nu ştiu ce jucător obscur.

5. N-au o problemă să înjure cum le vine la gură când se enervează dar dacă o femeie face acelaşi lucru este needucată.

6. Nu ştiu să facă diferenţa între mărar şi pătrunjel sau între mango şi avocado dar ştiu că mâncarea pe care tocmai le-ai pus-o în farfurie ar fi fost mult mai bună daca ai mai fi pus ceva. Nu ştiu ce, că asta e treaba ta, dar sigur putea fi mult mai bună.

7. Dorm fără probleme, nu-i trezeşte nici cutremurul, nici urletele disperate ale bebeluşului iar dimineaţa se uită strâmb la tine, că eşti încercănată şi morocanoasă.

8. Ei pot avea prieteni mulţi şi de orice sex dar sunt convinşi că femeile nu pot avea prietenii sincere cu un alt bărbat.

9. Se mândresc cu numărul cuceririlor dar dacă aud că o femeie a avut un sfert din numărul relaţiilor lor o cataloghează ca femeie uşoară. Pe de altă parte, le cad ochii în decolteele altora dar tu te îmbraci cam provocator.

10. Şi ultimul, dar poate cel mai important: n-au nevoie de 3 ore ca să iasă din casă dimineaţa şi să arate decent. În 5 minute din momentul în care s-au trezit pot ieşi pe uşă şi să nu ai ce să le reproşezi.

Acesta este un fel de pamflet. Orice asemănare cu întâmplări din viaţa voastră poate să fie întâmplătoare. Sau nu.

Domnilor, fiţi fără de griji! În curând urmează să vorbim şi despre ce detestaţi voi la noi.

Sursa foto: www.medium.com

Add A Comment