Anamaria şi Tudor Ionescu, părinţi de fată

Pe Ana o cunosc de mulţi ani. E genul acela de persoană pe care ai vrea să o ai mereu în preajmă. Zâmbet cuceritor, plină de voie-bună, mereu cu un cuvânt bun de spus, pozitivă. Asta deşi să nu vă imaginaţi că în viaţa ei a curs mereu numai lapte şi miere. A ştiut însă întotdeauna să lupte pentru lucrurile pe care şi le-a dorit sau care au contat. Iar acesta este cu siguranţă unul din motivele care i-au ţinut împreună pe ea şi soţul ei, Tudor Ionescu, solistul de la Fly Project într-o lume în care e mai uşor să fii distras sau să renunţi decât să păstrezi. Bonus, umorul amândurora. Acum, visul lor cel mare a devenit realitate. Peste câteva luni vor deveni părinţii unei fetiţe mult aşteptată şi extrem de dorită. Aşa că am profitat de ocazie să o iau pe Ana la întrebări. Acum, cât încă mai are timp să răspundă.

Ana, sunteţi de 12 ani împreună, cu bune, cu rele. De ce acum vine copilul? A se remarca faptul că nu am întrebat „de ce abia acum”.  🙂

Pentru că acum a vrut Dumnezeu să fie. Noi ne dorim de ceva timp un copil , dar abia acum s-a întâmplat.

Are vreo legătura sarcina cu plecarea ta din televiziune sau a fost o coincidenţă?

Am aflat că sunt însărcinată la 4 zile după ce mi-am dat demisia. Eu cred în univers şi cred că în viaţă lucrurile se întâmplă cu un scop. Dacă am aflat după ce am decis că vreau să plec, este clar că aşa trebuia să fie.

Cum ai aflat tu? Cum i-ai spus lui Tudor? A fost o surpriză sau ceva de genul: „Cred că sunt însărcinată. Să vedem. Facem test”?

S-a întâmplat să aflăm fix pe 6 decembrie, de Sf. Nicolae. Ţin minte că m-am trezit de dimineaţă şi primul gând a fost să-mi fac un test (nu am o explicaţie pentru acest gând. :)) Am făcut testul şi am văzut că-mi apare şi a doua liniuţă. Mi s-au înmuiat picioarele şi am fost să i-l arăt şi lui Tudor. La început el nu înţelegea ce se întâmplă pentru că vorbea la telefon şi nu a înţeles cum stă treaba cu două liniuţe, dacă e de bine sau de rău. :)) I-am spus că e de bine şi puţin şocat a închis telefonul spunându-i prietenului cu care vorbea că trebuie să închidă pentru că Ana e gravidă. :)) (foooarte romantic :))


V-aţi gândit la nume, la naşi, la botez? 

Ştim numele de câţiva ani :)). O va chema Ilinca. Avem şi naşi şi evident că deja mă gândesc şi la botez. :))

Ce ai simţit când ai remarcat prima ei mişcare?

A fost foarte foarte ciudat pentru că nu ştiam exact dacă este ea sau nu.

Ce spune Tudor?

El nu prea spune nimic acum, este puţin depăşit. :)))

Unde vei naşte? Natural sau cezariană?

Voi naşte la o clinică privată, în vară şi va fi cezariană.

Ai cumpărat ceva? Haine? Jucării? Presupun că tot tu vei mobila camera ei, având în vedere pasiunea ta pentru design interior.

Încă nu am cumpărat nimic. În curând mă voi ocupa de camera ei. Evident că va fi decorată de mine. :)) Abia după ce voi mobila camera voi începe să cumpăr şi restul.

Ce aşteptări ai faţă de această noua provocare din viaţa ta? Îţi proiectezi viitorul cu ea sau aştepţi să trăieşti momentul?

Tot timpul am spus că sunt pregătită pentru această provocare. Îmi imaginez tot felul de lucruri dar nu ştiu exact cum voi fi când o voi ţine în braţe. În momentul de faţă sunt sigură de un singur lucru, voi face absolut orice ca ea să fie fericită.

Ce fel de părinte crezi că vei fi? Autoritar, permisiv? Tudor cum crezi că va fi sau cum îşi imaginează el că va fi?

Pffff. Greu de răspuns. :)) Noi deja avem discuţii pe tema asta şi în proporţie de 80% suntem de acord unul cu celălalt. Ne-am propus să fim echilibraţi. Sper să ne iasă. :))

Ce model de mamă ai în cap pentru tine? Cu cine ai vrea să semeni?

Cu mama mea.

sursa foto: Facebook Anamaria Ionescu

Dacă vreți să fiţi la curent cu noutățile de pe blog, nu uitaţi să daţi follow paginii mele de Facebook.

Add A Comment