Cercetătorii şi femeile

Eu sunt fanul cercetătorilor. Americani, britanici sau de orice naţie. Viaţa fără studiile lor ar fi mult mai tristă. Şi pentru că tot îi ridic atât în slăvi, să vedem un studiu de importanţă mondială. Probabil cu multe frustrări la activ, mai mulţi cercetători suedezi s-au gândit să lămurească problema refuzurilor primite de bărbaţi. Şi cum puteau altfel decât întocmind un top al motivelor pentru care o femeie refuză o întâlnire.
Primul pe listă mi se pare genial. Femeile refuză din egoism sau pentru că urăsc bărbaţii. Mi se pare cam la acelaşi nivel cu replica: „E lesbiană. De-aia nu pică.”
Apoi, „bărbatul are o înfăţişare de mai fără bani”. Să nu uităm însă că există şi reversul medaliei: conduce un Porsche şi stă cu chirie, într-o garsonieră din Drumul Taberei.
Motivul numărul trei: inima ei este ocupată. Ce-i drept, e o consolare perfectă pentru cel care se întoarce cu coada între picioare.
Patru. Este o femeie vanitoasă. Mai precis, damele respective nu vor decât să îşi hrănească dorinţa de a se simţi atrăgătoare, fără vreo implicare. De aceea trimit mesaje false. Sau poate când s-a apropiat individul, au văzut că nu e tocmai ce credeau.
Mergem mai departe cu motivul de refuz numărul cinci. Ea are probleme emoţionale. Adică a avut numeroase eşecuri, prin urmare bagă toţi bărbaţii în aceeaşi oală. Acum, ce ar trebui să facă? Să meargă pe principiul: „Toţi rataţii să vină la mine!”
Şase. Primul pas a fost greşit. Cât se poate de adevărat. Replici de genul: „Mi-am pierdut numărul de telefon. Nu mi-l dai pe al tău?” sau „Ce picioare frumoase. La ce oră se deschid?” reuşesc să îi aducă bărbatului, în cel mai fericit caz, un refuz silenţios.
Alegerea unui moment nepotrivit. Probabil că o înmormântare nu este tocmai cel mai bun moment ca să acţionezi. Aşteaptă şi tu o nuntă, un botez, o aniversare. Poate e fata în toane mai bune.
Traieşte o criză legată de fosta legatură. Şi probabil ştie că nu se scoate cui pe cui, oricât ar trâmbiţa unii altfel. Dacă o vrei, las-o să se dezmeticească.
Bărbatul este temător. Păi cine ar accepta o întâlnire cu un individ care tremură din toate încheieturile când se apropie de ea? Dacă, Doamne fereşte, suferă de ceva şi aia nu e anxietate?
Pur şi simplu, nu-i placi! Evrika! Am descoperit America . Şi de data asta cu ajutorul suedezilor.

Add A Comment