Conferinţa de educaţie timpurie, dedicată educatorilor

Workshop-uri complexe, dinamice, motivante și cu puternic accent aplicat despre: stimularea gândirii pozitive, învățarea creativă, crearea și menținerea unei atmosfere pozitive în clasă, relația constructivă între educator și copil, leadership educațional și strategii inovatoare de predare.

0
Conferința de Educație Timpurie organizată anual de First7, divizia de training a Fundației Acorns, are loc la Hotel Capitol din București. Speakerii din Marea Britanie, Irlanda și România vor aborda concepte inovatoare și subiecte esențiale pentru alinierea sistemului de învățământ preșcolar din România la cele mai performante modele internaționale.
Tema celei de-a 4-a ediții este ”Educație cu entuziasm pentru copii fericiți” iar cei peste 130 de educatori, psihologi, pedagogi, îngrijitori și asistenți medicali prezenți la eveniment vor participa la workshop-uri complexe, dinamice, motivante și cu puternic accent aplicat despre: stimularea gândirii pozitive,  învățarea creativă,  crearea și menținerea unei atmosfere pozitive în clasă, relația constructivă între educator și copil, leadership educațional și strategii inovatoare de predare.
Agenda cursurilor:
MIERCURI, 25 OCTOMBRIE 2017
9:00 – 11:00 Jane Bright – “Behaviour Management”
11:15 – 13:00 Jane Bright – “Behaviour Management”
14:00 – 16:00 Helen O’Dononoghue – ”Creative Thinkers in Early Years”
JOI, 26 OCTOMBRIE 2017
9:00 – 11:00 Shonette Bason Wood – “Spreading the Happiness”
11:15 – 13:00 Shonette Bason Wood – “Spreading the Happiness”
14:00 – 16:00 Mandy Tullock – “Outdoor Play”
VINERI, 27 OCTOMBRIE 2017
9:00 – 11:00 Hellen Battelley –  “Music and Movement – Positive Approach”
11:15 – 13:00 Valentina Secară –  “Fericirea în echipă”
Cu un know-how de peste 10 ani în domeniul educației timpurii, Fundația Acorns, prin divizia de evenimente First7, oferă training şi coaching pentru profesioniștii din învățământul preșcolar, dar și pentru părinţi, cu scopul îmbunătăţirii educaţiei copiilor între 0-6 ani, susținerii profesiei de educator și optimizării sistemului preșcolar în România.
First7 oferă în fiecare an acces gratuit la Conferința de Educație Timpurie pentru 100 de educatori și pedagogi din grădinițele și creșele de stat.
Dacă vreți să fiţi la curent cu noutățile de pe blog, nu uitaţi să daţi follow paginii mele de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here