Criza femeilor de 30+

Aveaţi impresia că numai bărbaţii suferă de criza vârstei? Că numai pe ei îi apucă nebunia maşinilor cu sute de cai putere sau a motoarelor cu care fac broscuţe pe autostradă? Că doar ei îşi uită familiile bine sudate când le apare în faţă vreo pisicuţă de 18 ani, cu picioarele până-n gât şi cu ochii senini?
Ei bine, nu! Şi femeile trec printr-o criză asemănătoare. Doar că pe ele nu le apucă la 40, ci la 30 de ani. Şi diferă de la un caz la altul. Adică pe unele le apucă libertinismul, pe altele le loveşte dorinţa de familie.
Şi uite aşa vezi cum se transformă Cenuşăreasa în Marylin Monroe. Sau Nikita în Albă ca Zăpada. Se trezeşte bărbatul care ştia că femeia de lângă el nici strada nu o traversează fără să îl ţină de mână că îşi ia lumea în cap şi dusă e. Sau că femeia cu care avea o relaţie lipsită de griji şi mai ales de obligaţii îl somează că ori îi face copil, ori caută un alt donator.
Explicaţia e simplă. La 30 de ani multe femei conştientizează că viaţa e mai scurtă decât au crezut şi că au nevoie să îşi împlinească visurile la care nici nu îndrăzneau să se gândească prea mult. În plus, vârsta şi experienţa le dau o siguranţă nebănuită că pot face o mulţime de lucruri.
Şi vă mai spun un secret. Vestiţii cercetători spun că cele mai atrăgătoare femei sunt cele la 30 de ani. Să le dea şi asta un imbold?

sursa foto: www.pinterest.com

Add A Comment