Disperaţi după falsuri, condamnăm naturaleţea

Încă o dată ni s-a arătat cât sunt de superficiali oamenii. Şi că sunt superficiali e una, dar mai sunt şi răi cât cuprinde.

O fotografie minunată, cu Adela Popescu ţinându-şi în braţe copilul, a stârnit furie şi comentarii care mai de care mai imbecile la adresa naturaleţii femeii. Cum să stea ea la poza nemachiată, necoafată şi îmbrăcată de casă? Cum să fie ea la ea acasă? Păi nu mai are pic de respect pentru fanii disperaţi după feţe impecabile şi photoshop în loc de sală?

Dar chiar ne-am tâmpit într-un asemenea hal încât nu mai vrem să vedem adevărul? Adevărul este că „proaspetele” mame(am mai scris despre acest concept aici) numai de estetica lor nu sunt preocupate în primele luni. Când abia apuci să închizi ochii şi îi şi deschizi în urletele copilului, când un duş pare cel mai mişto lucru cu putinţă, unii pretind măşti şi mascaradă. Sunt atât de scârbiţi de imaginea lor, de viaţa lor încât nu suportă să vadă că idolii lor sunt tot oameni. Probabil că doare să vezi că nu există perfecţiune. Doare când vezi că vedeta la care băleai nu e chiar atât de pusă la punct cum credeai. Sau şi mai tare doare când vezi că unii sunt fericiţi cu ceea ce au, cu cine sunt şi nu trăiesc în lumi imaginare. Nu aceasta este realitatea şi normalitatea.

fake mother

Ăsta e doar material de hrănit frustraţii.

Add A Comment