La mâncare, înainte!

Nu ştiu despre voi dar eu, pe când lucram zi de zi într-un birou, alături de mulţi colegi, pe la ora 10 aşa, în fiecare zi, aveam aceeaşi problemă extraordinar de importantă:

–         „Noi ce mai mâncăm azi şi de unde?”

Pare o banalitate dar de multe ori era o provocare: ne săturasem de aceleaşi locuri, de restaurantele prea scumpe şi nu neapărat calitative, de comenzi greşite sau ajunse când noi eram leşinaţi de foame şi oricum nu mai aveam timpul să ne aşezăm la masă. În plus, oricine a comandat vreodată mâncare pentru mai mulţi colegi ştie cât de complicată e toată treaba, de la făcut lista la adunat banii şi apoi găsitul alimentelor pentru fiecare.

Acum o aplicaţie care face furori de ceva vreme prin Transilvania a ajuns şi la Bucureşti. HipMenu se numeşte ea şi momentan este valabilă doar pentru sectoarele 1 şi 2 ale capitalei. De ce ar fi diferită faţă de altele?

 

Funcția de comandă în grup face foarte ușoară coordonarea comenzilor mai mari, care poate include plata separată online a selecțiilor. Etichetele personalizate care însoțesc fiecare comandă ajută la distribuirea pachetelor între colegi și reduc erorile umane care intervin la trimiterea comenzii de către restaurante. Momentan doar bucureștenii din sectorul 1 și 2 pot beneficia de livrări prin aplicație, urmând să ne extindem treptat pentru că nu vrem să facem rabat la calitate”, declară Ciprian Costa, Chief Technology Officer, Cloud Treats Romania.

Aplicația hipMenu a câștigat premiul  Best User Experience in Romania, oferit în 2016 de Central European Startup Awards. Totodată,  se bucură de cea mai bună notă oferită de utilizatori dintre aplicațiile disponibile în România la categoria food & wine.

Recent, hipMenu și-a îmbunătățit aplicația pentru a oferi traducerea meniurilor în peste 15 limbi străine. Conform reprezentanților companiei, cele mai utilizate traduceri sunt în engleză, franceză, germană, maghiară, italiană, spaniolă sau greacă. Pe lângă traducere, felurile de mâncare din meniu au fotografii profesionale reale care îi ajută, atât pe români, cât și pe expați să găsească repede ceea ce le place.

Dacă vreți să fiţi la curent cu noutățile de pe blog, nu uitaţi să daţi follow paginii mele de Facebook.

 

Add A Comment