Mărțișor pentru viață

Știu, azi împărțim mărțișoare, flori, pupături. Eu am să vă rog să dăm o șansă la viață, un mărțișor pentru viață.

Acum vreo 2 ani am cunoscut o fată minunată, o fată care în puținul ei timp liber, înainte sau după serviciu, era voluntar pentru copiii bolnavi de cancer. Și nu doar că mergea să ajute, dar îi ținea de mână, se juca cu ei, îi făcea să râdă pentru ca după ce pleca de acolo, să plângă pentru ei. Încă face asta și eu tot n-am înțeles de unde are atâta putere și voință. Cu atât mai mult cu cât nici acasă lucrurile nu sunt deloc bune.

În urmă cu 7 ani tatăl ei era diagnosticat cu Adenocarcinom de prostată gradul III, scos Gleasson 7. A urmat radioterapia externă la Spitalul Colțea din București și 2 ani de tratament hormonal. În 2015 însă unul dintre noduli s-a reactivat, iar biopsia a arătat că are de-a face cu același tip de tumoră. Crioterapia urmată a luat din conturile familiei toate economiile și ceva peste. 5400 de euro au cheltuit pentru ca domnul Dorel să fie bine. Și așa a și fost până anul trecut, când toamna a venit cu o nouă lovitură: un cancer mult mai agresiv, cu scor Gleasson 9.

Singura lui șansă la viață este prostatectomia radicală laparoscopic asistată de robotul Da Vinci. Operația este deja programată pentru joia viitoare, 7 martie la spitalul Sfântul Constantin din Brașov. Costă 13.000 de euro, iar fetele domnului Dorel, Gabriela și Maria, au reușit să strângă cea mai mare parte din bani. Mai au însă nevoie de 4.500 de euro ca să acopere toate costurile și să își ajute tatăl să rămână în viață.

Ajutați-mă să le salvăm familia. Știu că împreună facem minuni. Am mai făcut și vom mai face. Puteți dona direct în contul cu numărul RO67RNCB0130007280790025 deschis la Banca Comercială Română, pe numele Ungureanu Dorel. Sau, dacă aveți firmă, cât de mică, cât de mare, puteți dona 20% din impozitul pe venit. Trebuie doar să îmi scrieți și vă dau toate detaliile pentru contractul de sponsorizare.

Ce spuneți? Oferim împreună cel mai frumos mărțișor din lume, mărțișorul pentru viață?

Add A Comment