Noi ştim ce facem de 1 iunie. Voi?

Cu mare bucurie în suflet vă anunţăm că suntem parteneri ai celei mai iubite trupe de animaţie pentru copii din România, Gaşca Zurli în cel mai important eveniment al începutului de vară, Fii Zurli de 1 iunie!

Ce e aşa de special? Totul. Pentru că vom avea chiar de toate pentru toţi, pici şi părinţi laolaltă. Jocuri, concursuri, teatru, super spectacol Gaşca Zurli şi multe, dar foarte multe surprize pe care nu le veţi afla decât dacă veniţi alături de noi. O pajişte mai ceva ca în poveşti, pe Domeniul Ştirbey, ne aşteaptă să lâncezim noi, ăştia mai bătrâni sau să alergăm şi să ne jucăm, ceilalţi mai cu condiţia fizică la ei. Şi dacă piticii nu vor să se dezlipească de-ale lor biciclete, trotinete, role sau mai ştiu eu ce dispozitiv asemănător, staţi liniştiţi, e loc şi pentru ele. Puteţi să-i luaţi cu tot cu prieteni, căci am stabilit deja că e loc pentru toată lumea.

Accesul se poate face începând cu ora 12.00 iar până la ora 16.00 trebuie să fiţi pregătiţi, căci încep jocurile şi concursurile. O oră mai târziu vedem „Aventurile iepuraşului în pădurea poveştilor” iar seara se va încheia, cum altfel, cu cel mai vesel spectacol.

Intrarea este liberă, aşa că nu aveţi nicio scuză să lipsiţi. De 1 iunie, fii Zurli!

Mai multe detalii despre eveniment găsiţi aici.

https://www.youtube.com/watch?v=uMNGtU2v8Ic

Add A Comment