Papa bun, în doar 10 minute
Am primit aseară de la vecina mea cea drăguţă nişte ciuperci shiitake. Vai, cum miroseau! Nu precum ciupercile alea champignon, fără gust, fără miros. N-am stat pe gânduri şi am scanat repede ce aveam prin dulap şi frigider, ca să ştiu cum le vin de hac. Am aruncat într-un wok, în ulei de măsline, două cepe tăiate solzişori, sau julien dacă vreţi să fim preţioase şi un ardei căpiat, bucăţi mărişoare şi le-am lăsat un pic să se înmoaie. În acelaşi timp am trântit nişte paste de orez în apă caldă, să devină şi ele comestibile. Când legumele au început să devină maleabile am pus peste şi ciupercile, tăiate bucăţi mărişoare. Odată legumele gata, am pus pastele peste, le-am amestecat vreo 2 minute şi apoi ne-am pus pe mâncat. Doamne, cum sunt ciupercile astea! Are cineva crescătorie, cumva? Că vreau să îmi fac abonament.
Add A Comment