Păpuşa care încurajează zoofilia

Din capitolul „să ţinem copiii sănătoşi fizic şi psihic”, astăzi vă îngrozesc şi pe voi, că eu sunt terifiată de când am văzut poza şi parcă tot nu-mi revin.

Se ia un site cu jucării pentru copii(din păcate, sunt multe care au nenorocirea asta la vânzare), se caută la capitolul păpuşi şi printre prinţese, Albe ca zăpezi, Maye şi altele bine-cunoscute, deodată faţa se încruntă iar creierul plesneşte. O găsim pe Cerise Hood. Ştiu, nici mie nu mi-a spus nimic numele. Explicaţiile producătorilor sunt însă de nivelul penalului. Personajul din imaginea de mai sus este fiica Scufiţei roşii. Dar nu ăsta e şocul. Am putea crede că s-a facut o continuare proastă, cum s-a întâmplat şi cu „Pe aripile vântului”. Nu, problema vine când aflăm paternitatea personajului. Mă scuzaţi, dar nu ştiu exact ce alt termen s-ar potrivi în povestea noastră. Tatăl ilustrei necunoscute(pentru mine, căci în afară a luat o amploare revoltătoare) este nimeni altul decât lupul. Dovadă stau urechile bine ascunse sub glugă.

Drace, de când a devenit zoofilia acceptabilă, discutabilă, subiect de poveşti pentru copii şi desene animate, căci nu vorbim doar de o simplă păpuşă? E o întreagă industrie în jurul acestei imbecilităţi. Creierul meu nu poate să priceapă cum există aşa ceva. OK! Am înţeles! Sunt foarte puţine state în care zoofilia este interzisă şi pedepsită prin lege. Dar asta poate şi pentru că e de la sine înţeles că aşa ceva nu se face.

Am o fată. E adevărat că deocamdată este încă fascinată de lego, plastilină şi maşini. Dar mă gândesc că la un moment dat ar putea să o intereseze şi păpuşile. Şi dacă o descoperă pe asta, ce fac? Încep să îi explic că lumea e plină de minţi bolnave? Că interesul comercial primează? Deschidem discuţiile despre sex înainte să fie cazul? Căci, ce să vezi, pe unele site-uri, idioţenia asta este recomandată copiilor de la vârsta de 3 ani.

Vă las mai jos să vedeţi şi modul în care sunt tentaţi clienţii, adică fetele noastre!

„Cele mai fascinante poveşti ale lumii sunt acum continuate la Ever After High, un liceu pentru copiii legendelor de basm! Cerise Hood este fiica Scufiţei Roşii, pe care toată lumea o ştie. Tatăl său însă e un mister total iar ea îl păstrează cu înverşunare în spatele pelerinei la modă şi a atitudinii de lup singuratic. Acum fetele o pot ajuta pe mica rebelă să iasă din umbră şi să îşi găsească propriul fericiţi până la adânci bătraneţi! Păpuşa Ever After High Cerise Hood stabileşte un nou standard în moda de basm, cu un aspect ce ar da fiecărei pasionate de modă fiori. Încantă alături de rochiţa cu imprimeu de bivol pe corset, mânecile cu danteluţă neagră, fusta neagră, în valuri şi centura fermecătoare ca din piele. (…) Fetele vor iubi această şcoală… precum şi elevii fermecători ce adoră un latte în orăşelul „Unde se Termină Cartea”. În Ever After High aceşti prieteni până la adânci bătraneţi sunt gata să îşi scrie propriile poveşti!”

Şi uite aşa, celebrele Barbie cu talia de viespe devin brusc mult mai prietenoase. Mai ales că acum au scos şi păpuşi cu dimensiuni apropiate de normal.

Add A Comment