Teatru la cinema, o opțiune pentru weekend

0

Weekendul e momentul nostru de mers oriunde ne trece prin cap și de făcut cam orice ne trece prin cap. Și mergem. Fie că ajungem la balet, la teatru, la operă, la muzeu, fie că ne plimbăm aiurea prin parc sau mergem și mai aiurea, pe coclauri, mai aproape sau mai departe de București, găsim mereu câte ceva de făcut. Acum, că temperaturile nu mai sunt cele mai prietenoase, ne orientăm mai mult spre activități indoor. Și am descoperit nu de multă vreme Teatru la cinema. Pe principiul ”dacă nu vine Mahomed la teatru, vine teatrul la Mahomed”, avem parte de spectacol de teatru în sălile de cinema.

Sunt peste 80 de spectacole ale unor trupe sau artiști independenți, jucate în 13 cinematografe din principalele centre comerciale din București, Buzău, Focșani, Pitești, Ploiești și Alexandria.  (locațiile exacte le găsiți aici)

Cele mai multe spectacole sunt pentru pitici, e adevărat, dar e bine de știut că la Teatru la Cinema găsim și comedii, stand-up, spectacole de improvizație sau de magie dedicate adulților.

Spectacolele se joacă prin rotație în cele 13 cinematografe din rețeaua Teatru la Cinema. Iar weekendul acesta este ultimul din acest an în care vor avea loc astfel de reprezentații. Vă las programul, ca să știți cum vi-l faceți voi pe al vostru.

Sâmbătă, ora 11:00 – “Tărâmul înghețat” la Teatru la Cinema din ParkLake (București)

Duminică, ora 11:00 – “Magic Christmas” la Teatru la Cinema din Plaza România (București)

Duminică, ora 11:00 – „Motanul încălțat” la Teatru la Cinema din VIVO! Pitești

Duminică, ora 11:00 – „Aventurile lui Pingolino” la Teatru la Cinema din Winmarkt Alexandria

Duminică, ora 17:30 – „Spărgătorul de nuci” (premieră) la Teatru la Cinema din Auchan Titan (București)

Mai multe aflați pe www.teatrulacinema.ro. Să aveți weekend pe plac!

Dacă vreți să fiţi la curent cu noutățile de pe blog, nu uitaţi să daţi follow paginii mele de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here