5 zile până la conferinţa anului în Social Media

Cinci zile au mai rămas până la aniversarea a 10 ani de Webstock, cea mai mare conferinţă de social media de pe la noi. Şi sunt foarte fericită că printre proiectele nominalizate la Webstock Awards sunt 2 tare dragi mie şi extrem de importante: #OraDeSigurantaInScoli, o campanie iniţiată de Cristina Ologeanu, ce îşi doreşte să aducă educaţia rutieră în rândul elevilor din toată ţara şi campania Alexei Stănescu de conştientizare pentru părinţi privind riscul la care sunt expuşi copiii în microbuzele şcolare.

Până la premiere însă va fi o zi lungă şi extrem de interesantă, cu vorbitori unul şi unul, ca de fiecare dată. Dimineaţa începe cu Andreea Esca, Vlad Voiculescu, Mihaela Noroc şi Cornel Amariei şi se încheie cu dr. Vasi Rădulescu, Cabral Ibacka şi Matei Dima.

După-amiaza va fi mai complicată, pentru că avem de ales între 3 scene, la fel de captivante, unde se va discuta despre digital, platforme sociale, marketing, influenceri şi storytelling. Găsiţi programul exact şi vorbitorii aici.

Dacă nu aţi apucat sau nu aţi mai prins locuri pentru întreaga zi, puteţi solicita o invitaţie half-day, pentru sesiunile de după prânz, de aici.

Acum, de ce cred eu că e bine să fii prezent la Webstock dacă eşti interesat de online: ai ocazia să asculţi oameni excepţionali, care au realizat extrem de multe lucruri în offline şi apoi în online; te poţi întâlni cu oameni foarte mişto pe care altfel nu apuci să îi vezi, pentru că ştim cu toţii cât de complicat e să-ţi găseşti puţin timp şi pentru altele decât pentru „ce trebuie”; poţi cunoaşte alţi oameni super faini, pe care îi urmăreşti în online (asta dacă nu eşti ca mine, stresat peste limită şi panicat că ai putea să deranjezi); afli o grămadă de lucruri noi în domeniu, la care altfel e destul de complicat să ai acces. Acestea fiind spuse, ne vedem pe 5 octombrie, la ediţia Webstock nr. 10.

Dacă vreți să fiţi la curent cu noutățile de pe blog, nu uitaţi să daţi follow paginii mele de Facebook.

Comments

  1. Multumesc frumos! Sunt onorata si ma bucur ca iti place campania alexisme. Abia astept sa ne vedem. Se anunta un webstock foarte palpitant! Tin pumnii Cristinei!

Add A Comment