Pregătiţi pentru turneul de zâmbete?

Se fac aproape 4 ani de când, fără să ne dăm seama exact ce ni se întâmplă, am intrat împreună cu fiică-mea într-o lume magică, în Lumea Zurli. La început am crezut că muzica e secretul. Apoi m-am gândit la culori. Şi la veselie. De fapt, oamenii sunt cei care fac magia. De la Mirela Retegan aka Tanti Prezentatoarea la Fetiţa Zurli, de la Zâna Bună la Vrăjimăturică, de la Clopoţel la Tura Vura şi până la toţi oamenii care nu ajung niciodată pe scenă, dar îşi pun tot sufletul în acest proiect, Gaşca Zurli reuşeşte mereu să ne cucerească. Nici nu se încheie bine un spectacol că prima întrebare este:

         Şi când mai mergem la Zurli?

Dacă ar putea, Diana mea ar merge cu ei în turnee, prin toată ţara. Le-a şi cerut asta, în mod repetat. 😊 Şi, că tot a venit vorba, mă bucur tare mult să anunţ cel mai nou spectacol Zurli, Puterea Cornetelor. Din 4 octombrie încep joaca şi zâmbetele.

Iar spectacolul este astfel construit încât să ne reamintească un lucru pe cât de simplu, pe atât de uşor de uitat, mai ales de către adulţi: un zâmbet are puterea să transforme o zi mohorâtă într-una magică. Vom asculta cântece noi, vom învăţa jocuri şi vom cunoaşte cel mai nou personaj Gaşca Zurli – Zâmbetul.

11 oraşe sunt pe harta Zâmbetului Zurli, în turneul national Puterea Cornetelor: Timişoara (pe 4 şi 5 octombrie), Cluj-Napoca, Braşov, Bucureşti, Botoşani, Piatra Neamţ, Bacău, Buzău, Galaţi, Craiova şi Călăraşi. Găsiţi toate detaliile despre turneu aici.

Aşa că dacă nu aţi apucat să cumpăraţi bilete, mai aveţi câteva zile. Buna-dispoziţie este garantată!

Dacă vreți să fiţi la curent cu noutățile de pe blog, nu uitaţi să daţi follow paginii mele de Facebook.

Add A Comment