Pe tine ce te face fericit?

Cel mai frumos lucru din spectacolele astea este fericirea de pe chipurile copiilor şi fericirea din ochii părinţilor, când îşi privesc odraslele care parcă stau să explodeze de bucurie. Te uiţi la mii de oameni care râd, cântă şi dansează în acelaşi timp şi îţi dai seama că nu există nimic mai frumos.

0

Aproape la fiecare spectacol Gaşca Zurli primesc aceeaşi întrebare, din surse diferite. Cum suport să mai merg, că de mai bine de 3 ani fac asta? De obicei n-am timp să explic cu adevărat, merg pe răspunsuri scurte şi directe. Acum însă am zis să elaborez şi să elucidez misterul rezistenţei mele în acest caz.

Dacă sunteţi la current cu fenomenul, ştiţi deja că fiecare spectacol vine cu melodii noi şi lecţii noi. Prin urmare, nu pot să spun că mă plictisesc pentru că nu se întâmplă aceleaşi lucruri. Sigur, muzica nu se aseamănă deloc cu Manowar sau Metallica, dar este suficient de antrenantă şi deloc lălăită încât să nu mă simt exasperată de ea. Ba sunt melodii care îmi plac mult, dar mult de tot.

Şi acum vine marea şmecherie. Cel mai frumos lucru din spectacolele astea este fericirea de pe chipurile copiilor şi fericirea din ochii părinţilor, când îşi privesc odraslele care parcă stau să explodeze de bucurie. Te uiţi la mii de oameni care râd, cântă şi dansează în acelaşi timp şi îţi dai seama că nu există nimic mai bun. Atâta energie excelentă la un loc n-ai unde să mai găseşti, iar asta e cu adevărat de nepreţuit.

Tocmai de aceea mă bucur de fiecare eveniment de acest gen la fel ca şi copilul meu, pentru că am o nouă ocazie să îmi încarc sufletul cu bucurie.

Iar acum tropăi de nerăbdare să ajung în Zurlandia. Pe 16 şi 17 iunie, pe Domeniul Ştirbey are loc cea de-a doua ediţie a celui mai mare festival din România dedicat familiei. Şi nu e glumă. Avem în meniu 80000 de metri pătraţi de păşune şi pădure şi activităţi pentru toate vârstele şi gusturile: zeci de spectacole, sute de personaje, jocuri fel de fel, piese de teatru, ateliere, concerte, totul garnisit cu voie bună molipsitoare.

Biletele s-au pus deja în vânzare şi sper că aţi cumpărat. Dacă nu, le găsiţi pe bilete.ro sau eventim.ro. Aflaţi mai multe detalii şi aici.

Iar săptămâna viitoare vin şi cu o surpriză pentru voi, cei care vreţi să mergeţi în Zurlandia.

Dacă vreți să fiţi la curent cu noutățile de pe blog, nu uitaţi să daţi follow paginii mele de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here