Asaltul Lupilor Family – evenimentul pentru copii şi părinţi puşi pe joacă, fără stres

Fiţi sinceri cu voi înşivă! Când aţi petrecut ultima dată o oră întreagă cu copilul fără să puneţi mâna pe telefon sau să vă aruncaţi un ochi la televizor? Când i-aţi acordat ultima oară o oră întreagă, atenţia voastră exclusivă şi v-aţi distrat fără să vă mai intereseze ce spun ceilalţi, ce postare nouă a mai apărut în newsfeed sau ce listă lungă vă aşteaptă cu ce mai aveţi de făcut prin şi pentru casă?

Ştiu cât de complicată e toată nebunia asta. Trebuie să îţi faci şi treaba bine la serviciu, să te asiguri că e casa curată şi eventual, ceva de pus pe masă, să faci şi copilul şi partenerul fericiţi, poate să îţi mai iei şi tu câteva ore pe lună pentru tine. Toate astea în timp ce tu îţi doreşti doar să ajungi acasă şi să te trânteşti pe un fotoliu de unde să nu te mai ridici decât ca să mergi spre pat.

În goana după a face totul bine riscăm să ne pierdem cu totul şi să îi pierdem şi pe ceilalţi, pentru că nici lor nu reuşim să le dăm ceea ce au nevoie. Nu spune nimeni să stai zi de zi agăţată de gâtul copilului sau partenerului, deşi ştiu că există şi acest fenomen, dar o jumătate de oră sau o oră petrecută doar cu el, pentru el şi pentru voi, va cântări mai mult decât orice ieşire în oraş, orice opţional, orice jucărie. Eu am aflat de curând de un loc unde vrei – nu vrei, nu vei pune mâna pe telefon, nu vei avea televizor la care să te uiţi şi nimic altceva care să îţi distragă atenţia de la tine şi copilul tău. Acum, fie vorba între noi, nu e doar asta – mie-mi pare că se lasă cu o super distracţie.

Scurt şi la obiect, duminica viitoare (29 septembrie) are loc singura cursă cu obstacole din România dedicată familiilor cu copii. Acum, nu vă imaginaţi că e cine ştie ce greutate. Nu e o competiţie, nu există limită de timp sau penalizări. Tot evenimentul este făcut pentru distracţie şi mişcare în familie.

Asaltul Lupilor Family este un concept 100% românesc şi a plecat de la dorinţa de a realiza un eveniment sportiv potrivit oricui, indiferent de pregătirea fizică, statut social sau gen. Organizatorii spun că este important pentru ei să le arate tuturor cât de uşor şi amuzant este să introduci activitatea fizică în viaţa de zi cu zi, dar şi cât de importantă este mişcarea pentru starea noastră de sănătate. Iar eu cred că orice eveniment de acest gen este mai mult decât bine-venit. Văd zi de zi în parc, în mall, pe stradă, în restaurante copii plantaţi în faţa telefoanelor mobile şi departe de orice dorinţă de a alerga, de a se juca, de a socializa. Nu fac parte din categoria mamelor moralizatoare, care nu îşi lasă copilul să pună mâna pe gadget-urile zilelor noastre, dar mă asigur că ele ocupă foarte puţin timp din viaţa lui. Când ai şcoală, after, atletism, dans, teatru, întâlniri cu prietenele, toate într-o săptămână, nu-ţi mai rămâne prea mult timp la dispoziţie pentru telefon sau tabletă. În plus, îmi place să profităm mereu de zilele libere ca să petrecem cât mai mult timp în aer liber, fie că e soare, fie că plouă. Ba, pentru pitică ploaia are un farmec deosebit, căci bălţile de pe drum au fost inventate special pentru copiii care nu se tem de murdărie sau răceală. Sigur, şi pentru părinţii lor. 😊

“Încurajăm toate familiile participante să se bucure de experienţa trăită şi să abordeze cursa în mod propriu. Asaltul Lupilor Family este o cursă unică ce oferă copiilor şansa de a se implica alături de parinţi în activităţi provocatoare prin depăşirea obstacolelor.
În fiecare an noi reușim să organizăm un eveniment sportiv non-tradițional care îşi propune să ofere familiilor momente unice şi de calitate petrecute împreună.
Prin caracterul său, o cursă cu obstacole reprezintă o provocare pentru orice persoană, militează pentru o viață sănătoasă prin sport și reușește să transforme o competiție sportivă într-un prilej de distracție și de socializare” – Christian NISTOR, CEO „Asaltul Lupilor Family”.

Înscrierile se fac în familie – cel puţin un părinte şi un copil, iar vârsta minima recomandată este de 4 ani. Găsiţi aici toate detaliile de care aveţi nevoie.

Add A Comment