Ce să nu-i spui niciodată unei femei care nu are copil. Dar vrea

1. Nu îi povesti de cât de des face caca plodul tău şi nici ce textură şi ce culoare are. Ştiu că pentru tine poate fi un subiect extrem de important, dar aşa cum nu vorbeşti despre fecalele tale, n-ar fi rău să fii la fel de rezervată şi când vine vorba de cele ale copilului.
2. Nu îi spune cât de cumplit a fost travaliul, cât şi cum te-ai rupt sau cât de tare ai urlat în acele momente. În schimbul unor asemenea poveşti ar fi de preferat cele mai proaste filme de groază.
3. Nu îi vorbi despre rănile de alăptare. Nicio femeie nu vrea să afle, până nu are de ales, că cele două obiecte dragi ei şi nu numai, de ce să nu recunoaştem, ar putea suferi asemenea traume.
4. Nici poziţiile şi tentativele de a face copilul să scoată aerul nu sunt de interes. Iar poveştile despre refluxul gastroesofagian sunt la fel de neinteresante, ca să nu spun descurajatoare.
5. Ştiu că nopţile nedormite reprezintă una dintre cele mai mari frustrări ale unui mame, dar o femeie care încă nu are copii, dar şi-ar dori la un moment dat în viaţă, nu vrea să ştie că bucuria imensă vine la pachet cu epuizare totală.
6. Problemele de alimentaţie ale copilului tău, mai ales refuzul de a mânca, nu înseamnă nimic pentru o femeie care consideră că la 53 de kilograme şi 1,70 înălţime ar mai avea nevoie să slăbească un pic.
7. Şi the last, but not the least: niciodată, dar niciodată nu îi spune cât de inexistentă este viaţa sexuală, cel puţin în primele luni după naştere. Nicio femeie nu vrea să ştie că actul în urma căruia a apărut moştenitorul va ajunge pe „to do list”.

sursa foto: www.popsugar.com

Add A Comment