De 1 iunie e carnaval, cel mai mare carnaval pentru copii

Am pentru voi 2 invitații a câte 4 locuri pentru spectacolul de pe 1 iunie, de la Sala Palatului, ora 11.00. Ca să intrați în cursă am să vă rog, printr-un comentariu la acest articol, pe blog sau la postarea de pe pagina mea de Facebook în care apare acest articol, să îmi spuneți care sunt cele mai importante lucruri pe care vă străduiți să le transmiteți copilului/copiilor voștri.

1

Update: mi-a fost foarte complicat să aleg răspunsurile pentru că toate sunt minunate și mă bucur tare că sunt atâția oameni extraordinari în bula mea. Și, așa cum vă spuneam, pentru că mi-a fost mie foarte complicat să aleg, am rugat-o pe Diana să facă asta. Așadar, câștigătoarele celor 2 invitații la spectacolul Gașca Zurli de pe 1 iunie, de la ora 11, sunt: Denisa Morariu Tamaș și Vina Vamanu Lucia.

Tu ce-ai vrea să faci cu copilul tău de 1 iunie? Știu că sunt o mulțime de activități în acea zi, o grămadă de posibilități, dar e una pe care sigur n-ai vrea să o ratezi.

De Ziua Copilului Gașca Zurli face cel mai mare carnaval din România. Cei mici sunt așteptați costumați după pofta inimii și imaginației, în zâne, eroi, animălute sau vrăjitoare. Vă vând un pont totuși: cei mai mulți vor alege să se costumeze în Fetița Zurli și în supereroi. Și vă recunosc că mi se par niște alegeri excepționale. Ce să fac? Eu nu sunt prea mare fan al personajelor de tip Barbie sau PowerPuff.

Revenind însă la lucruri importante, de 1 iunie va fi o minunăție de nebunie.

M-am gândit mult și m-am ambiționat să fac cel mai mare carnaval pentru copii, din România. Punem stăpânire, cu zâmbete, culoare și mare bucurie, pe Sala Palatului! Gașca Zurli îi așteaptă pe toți fanii să vină costumați de carnaval. Vom face o super paradă, vom dansa și vom cânta împreună! Și personajele Gașca Zurli vor fi mascate, așa cum nu le-ați mai văzut niciodată! Pregătim mari suprize, pe care le vom dezvălui una câte una. Mă gândesc mereu la copiii cu nevoi speciale din România și vă anunț că unul dintre spectacole este dedicat lor, exclusiv! Vor fi spectatorii noștri de seamă. – Mirela Retegan, fondatorul Zurli.

1 IUNIE 2019 va intra în memoria copiilor din România ca “1 ZURLI E!” !

Fiecare participant (adult și copil) primește la intrare o mască pentru momentul special și secret al show-ului. 😊

Primul spectacol este aproape sold out, dar s-au pus în vânzare și biletele pentru cel de-al doilea, de la ora 18.00. Le găsiți pe www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române, în Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro și în magazinele Germanos.

Și dacă tot vă apucați să cumpărați bilete, nu uitați să luați și pentru 15 și 16 iunie, la Zurlandia. Fără să am vreun dubiu că aș putea greși cu ceva, vă spun că este cel mai fain eveniment pentru copii la care am fost vreodată. Da, știu că la ambele ediții s-a nimerit să fie câte o furtună, câte o ploaie, dar a și fost distracție pe cinste. Mărturie ne stau pozele.

Două zile, de dimineață și până seara, vom avea de ales, pe lângă spectacolele cu Gașca Zurli, dintre zeci de ateliere dedicate copiilor, piese de teatru, concursuri cu premii, zone de joacă, activități sportive, spectacole de magie, ateliere de știință cu experimente haioase, activități muzicale și multe altele.

Festivalul Familiei Zurlandia a ajuns la cea de-a 3-a ediție și își propune, ca de fiecare data, să construiască acea lume curată, generoasă și frumoasă în care fiecare părinte din România dorește să-și crească copilul. Bucuria, joaca, libertatea, respectul și generozitatea fac legea în Zurlandia.

  • bilet pentru două zile, 15 si 16 iunie 2019, valabil pentru o singură persoană ( adult sau copil cu vârsta între 2-18 ani), preț 50 lei/ persoană.
  • bilet pentru o zi, 15 iunie 2019, valabil pentru o singură persoană ( adult sau copil cu vârsta între 2-18 ani), preț 30 lei/ persoană
  • bilet pentru o zi, 16 iunie 2019, valabil pentru o singură persoană ( adult sau copil cu vârsta între 2-18 ani), preț 30 lei/ persoană.

Biletele pot fi cumparate online (zurlandia.ro, bilete.ro, eventim.ro, entertix.ro, iabilet.ro) sau din rețeaua de magazine partenere semnalizate Bilete.Ro (Germanos și Inmedio), Eventim.Ro (Germanos, OMV, Cărturești, Vodafone, Carrefour, librăriile Humanitas), Entertix.ro si Iabilet.ro (Flanco, Diverta, Cărturești, Muzica Store, Telekom, IQ BOX Stores, Statia de metrou Unirii).
Biletul asigură accesul Participanților în cele două zile de festival, 15 si 16 iunie 2019, începând cu ora 10:00, program 10.00 – 22.00 pentru fiecare din cele două zile.
Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Copiii sub 2 ani beneficiază de intrare gratuită.

Acum, dacă tot v-am deschis apetitul pentru distracție marca Zurli, vă poftesc și la CONCURS. Am pentru voi 2 invitații a câte 4 locuri pentru spectacolul de pe 1 iunie, de la Sala Palatului, ora 11.00. Ca să intrați în cursă am să vă rog, printr-un comentariu la acest articol, pe blog sau la postarea de pe pagina mea de Facebook în care apare acest articol, să îmi spuneți care sunt cele mai importante lucruri pe care vă străduiți să le transmiteți copilului/copiilor voștri. Alegerea câștigătorilor va fi strict subiectivă și o voi face în funcție de cât de tare mă vor impresiona sau voi rezona cu răspunsurile voastre.

Înscrierile se fac până pe 24 mai, ora 23.59, iar câștigătorii îi voi anunța public, aici și pe Facebook, sâmbătă, pe 25 mai 2019.

Și nu uitaţi: dacă vreți să fiţi la curent cu noutățile de pe blog, daţi follow şi paginii mele de Facebook.

1 COMENTARIU

  1. Am invatat o pe Natalia, sa respecte ca sa fie respectată!
    Să aleagă ce crede ea ca este bine, nu ce spun alții!
    Să decidă pentru ea, doar ea si sa isi asume deciziile luate.
    Pupici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here