Gaşca Zurli în jurul lumii – concurs

Nu știu cum sunt ai voștri, dar fiică-mea, când vine vorba de avioane, ar fi în stare să meargă și pe aripă numai să zboare. Pe cât mi-e mie de teamă, pe atât de mult îi place ei. După un zbor de 3 ore ea e nemulțumită că s-a terminat prea repede. Și orice loc nou de vizitat este o nouă oportunitate să afle noi povești și să interacționeze cu alte tipuri de oameni, lucruri care sunt hrană pentru ea.

Așa că atunci când am primit veștile despre noul spectacol Zurli a fost cu chiote de bucurie. Să viziteze ea o bucățică dintr-un aeroport, să stea de vorbă cu oamenii care lucrează aici, să poată să zburde pe culoar fără să mă burzuluiesc eu prea tare la ea, să stea pe capul oamenilor Zurli și să le povestească câte-n lună și-n stele, așa ceva se întâmplă mai rar.

Printre râsete, povești și cântece am aflat că în toamna asta Gașca Zurli pornește în jurul lumii și este pregătită să-i împrietenească pe toți cei mici, și poate și pe cei mari, cu geografia. Mai presus de asta însă e o altă lecție pe care ar trebui să o învățăm și noi, nu doar piticii: visurile se împlinesc doar dacă ai curajul să mergi spre ele.

Dacă visul nostru este să vedem lumea, trebuie să avem curajul de a păși dincolo de ușă. Dacă dorința noastră e să fim cei mai buni la fotbal, la tenis, la șah sau în orice alt domeniu, atunci trebuie să facem tot ce ține de noi pentru a ni-l împlini. E în mâna noastră să ne transformăm visele în visuri, iar mai apoi în realitate.

Povestea spectacolului este povestea oricărui visător. Fiecare personaj din Gașca Zurli visează să ajungă într-un colț de pe glob. Clopoțel își dorește nespus de mult să vadă Turcia și minunatele sale peisaje, Vrăjimăturica vrea să ajungă în Japonia, să vadă fantasticele grădini japoneze. Lulu vrea în Scoția, să afle istoria kiltului și despre bucatele tradiționale scoțiene. Mulțumesc visează cu ochii deschiși la măreața Rusie, iar Truli la peisajele sălbatice din Noua Zeelandă. Fetița Zurli… ea vrea să ia România la pas!

Au economisit de-a lungul anului, și-au strâns toate cadourile primite de la Tanti Prezentatoarea, le-au adunat pe toate într-un loc și sunt gata să pornească la drum cu ele. Până la capătul pământului!

Și pentru că în această călătorie au nevoie și de un îndrumător, ei îl găsesc în persoana lui Magellan, simpaticul pinguin adus de Tanti Prezentatoarea tocmai din Argentina. Cu ajutorul lui, Gașca Zurli descoperă lumea și își îndeplinește visul mult visat.

10 orașe, 10 spectacole fantastice, cântece noi din care copiii și părinții învață să lupte în fiecare zi pentru visul lor.

În octombrie, Gașca Zurli îi învită de toții picii în cea mai frumoasă aventură. Explorăm împreună lumea, descoprim lucruri noi, învățăm o mulțime de lucruri despre țări și tradiții, devenim mai curioși, mai buni, mai luptători.

Pentru că orice e posibil, trebuie doar să vrem!

Iată primele orașe din turneul național „Gașca Zurli în jurul lumii”:

  • Galați, 06 octombrie
  • Cluj-Napoca, 13 octombrie
  • Brașov, 15 octombrie
  • Botoșani, 19 octombrie
  • Bacău, 20 octombrie
  • Buzău, 21 octombrie
  • Craiova, 25 octombrie
  • Târgu Jiu, 27 octombrie
  • București, 30 octombrie
  • Timișoara, 05 noiembrie

Biletele s-au pus în vânzare pe www.bilete.ro , www.zurli.ro, în oficiile Poștei Române, în Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro și în magazinele Germanos.

Iar eu am o surpriză pentru cei din București sau din împrejurimi: o invitație pentru 4 persoane la spectacolul din 30 octombrie, de la Sala Polivalentă. Pentru a intra în tragerea la sorți o să vă rog să îmi lăsați un comentariu aici, pe blog sau la postarea cu acest subiect de pe pagina mea de Facebook, în care să îmi spuneţi care este cel mai mare vis al vostru şi al copilului vostru. Aştept răspunsurile voastre până pe 13 octombrie, ora 23.59, iar câştigătorul îl voi anunţa pe 14 octombrie, printr-un update la articol şi postare.

Add A Comment