Hai, că mai şi mâncăm!
Nu mai e niciun secret că îmi place să-i ofer copilului mâncare sănătoasă şi fără mari bătăi de cap. Astăzi vin cu o soluţie potrivită pentru o zi de week-end sau o seară liniştită.
Se ia somonul, se pune într-o tavă, pe hârtie de copt şi se asezonează după plac. Eu am pus doar un strop de sare şi un pic de ulei de măsline. Se bagă în cuptor, la 180 de grade, preţ de vreo 15 minute.
Într-o altă tavă se aruncă nişte ciuperci tăiate felii şi morcovi, rondele, se toarnă apă cât să stea legumele în ea, se pune un pic de sare şi o bucată de unt şi se dă totul la cuptor. Vreo 20-25 de minute şi legumele sunt gata.
Eu, ca să economisesc timp, bag ambele tăvi în acelaşi timp şi scot peştele înaintea legumelor.
Add A Comment