Lasă-ţi copilul să se joace şi nu uita de copilul din tine

Este al treilea an de existenţă Zurlandia şi tot al treilea de când mergem pe Domeniul Ştirbey cu mare drag. Nu ne-a oprit ploaia în anii trecuţi, nu ne opreşte nici canicula anul acesta.

Zurlandia 2019

Pentru că Zurlandia este despre poveşti, despre joacă, despre socializare şi distracţie. Este, cu adevărat, un festival pentru toată familia.

Zurlandia 2019

Şi, ca în orice lucru bun, oamenii sunt cei care fac diferenţa. Nu ştiu cum a făcut Mirela Retegan, dar a adunat în jurul ei oameni extraordinari: talentaţi, muncitori, mereu cu zâmbetul pe buze şi dornici să facă lucrurile să meargă excelent. O fi de la zodie, cum spune ea. 🙂

La mulţi ani, Ovidiu Craiciu! Ovidiu este fotograful Zurli, un om foarte talentat şi răbdător, iar azi este ziua lui, așa că dacă-l vedeţi prin Zurlandia, trageți-l de mână şi uraţi-i lucruri frumoase.

Zurlandia 2019
Zurlandia 2019
Zurlandia 2019
Zurlandia 2019
Zurlandia 2019

La mulţi ani, Roxana Nicu! Roxana este PR-ul Găştii Zurli şi are nu doar o tonă de idei, imaginaţie şi răbdare, dar şi zâmbete şi cuvinte bune pentru cei cu care se întâlneşte. Mâine este ziua ei, așa că puteţi s-o felicitaţi de azi.

Zurlandia 2019

Practic, Zurlandia este un loc în care se adună mulţi oameni buni ca să facă fericiţi alţi oameni buni, copii şi adulţi deopotrivă. Azi este ultima zi de festival şi aveți de toate: demonstraţii de lupte, ateliere de gătit, piese de teatru, tiroliană, tobogane gonflabile, casa Zurli şi o mulţime de alte distracţii. Iar ziua se încheie, cum altfel, cu un super concert Gaşa Zurli.

Zurlandia 2019
Zurlandia 2019
Zurlandia 2019

Ne vedem în Zurlandia, da?

Add A Comment