Top 10 produse esenţiale

Nu sunt vreo preţioasă, nu am tone de cosmetice, mii de oje şi sute de parfumuri. Dar îmi place să am grijă de mine. Cât mai pot şi cât mă mai lasă preţioasa mea, aka fie-mea. Şi sunt câteva lucruri de care nu mă pot lipsi.

1. Primul pe listă e contestat de cei mai mulţi dintre oameni, dar esenţial pentru funcţionarea mea pe timpul zilei şi de multe ori şi pe timpul nopţii. Nes-ul, căci despre el vorbesc, nu poate lipsi din viaţa mea.
2. Fondul de ten restructurant de la Peggy Sage. Vis, nu alta! Din păcate, la noi nu îl mai aduce nimeni, aşa că dacă aveţi drum prin Franţa, Elveţia sau Spania, daţi o fugă pe la magazinele lor. Şi aduceţi-mi şi mie vreo 2-3.
3. Fixatorul de machiaj. Eu încă mai am, tot de la Peggy Sage. Nu sunt genul de femeie care se ridică de la birou să îşi refacă machiajul aşa că soluţia asta e senzaţională, mai ales pe zilele astea toride. A, dacă îmi luaţi fond de ten, puteţi să îmi aduceţi şi un fixator. 🙂
4. Celebrul dermatograf negru de la Eva, căruia mai bine de 15 ani nu am reuşit să îi găsesc un înlocuitor demn, la niciun preţ. De câteva luni însă am descoperit minunea, pe numele ei Melkior.
5. Săpunul de Alep. Am pielea cumplit de uscată dar detest să mă dau cu creme, uleiuri şi alte chestii dubioase, care mă fac să mă simt precum un curcan la cuptor. Aşa că el mai îndulceşte puţin situaţia, adică îmi face pielea să nu mai arate chiar ca o foaie de şmirghel.
6. Uleiul de argan. Aveţi o mulţime de posibilităţi de utilizare. Eu îl folosesc pentru faţă.
7. Piatra de Alaun. Deodorantele de pe piaţă nu mă mulţumesc şi nici nu mi se par teribil de sănătoase, aşa că am căutat o alternativă. Şi am găsit-o. De cinci ani nu mai există altceva în viaţa mea în acest domeniu.
8. Apa. Plată, fără lămâie. Eu sunt mai însetată decât o cămilă în deşert, aşa că trebuie să am întotdeauna lichidul la mine.
9. Blugii. În orice formă: drepţi, evazaţi, conici, boyfriend. Lungi, scurţi. Nu contează. Ador blugii şi pot să îi combin cu orice, pentru aproape orice situaţie.
10. Smartphone-ul, fără de care viaţa mea ar fi mai pustie. Pot să mă conectez oricând la internet, să vorbesc cu voi, să scriu articolele sau să fac cumpărături. Nu pot şi nici nu vreau să îmi imaginez cum ar fi dacă n-ar mai fi.

Voi de ce nu vă puteţi lipsi?

Add A Comment