Ca de la copil la oftalmolog. Sau cum se descurcă medicul când copilul încearcă să primească dispensă pentru a sta mai mult pe Youtube

Diana merge la oftalmolog de mică, de foarte mică. A avut niște mici probleme, ba chiar și 2 intervenții, deci controalele nu erau tocmai activitatea ei preferată, asta ca s-o spun delicat. Am scris despre asta aici.

Asta până când a întâlnit-o pe dr. Roxana Cozubaș, medic oftalmolog cu specializare în oftalmologie pediatrică, iar ea i-a schimbat cu totul perspectiva. Atât de mult, o să vă convingeți de asta și în video, încât Diana ar merge la control lunar dacă ar fi după ea. Acum vreun an i se pusese chiar pata că ar trebui să poarte ochelari, iar doamna doctor a fost singura care a putut să-i scoată prostiile din cap.

Până de curând mai apelam eu la dr. Roxana Cozubaș pentru diverse articole, interviuri, pe lângă controalele pe care le facem cu toții la clinică. De data aceasta a vrut Diana să o ia la întrebări, ceea ce ne ridică ipoteza apariției unei noi rubrici pe aici.

Add A Comment