Fericirea are chipul ei

Acum trei ani începeam cea mai frumoasă poveste de dragoste. Acea poveste în care dragostea nu durează doar 3 ani, ci o viaţă. Acea poveste în care ai mereu fluturi în stomac şi nu te plictiseşti niciodată.

Acum trei ani mi-am cunoscut minunea cu ochi gri şi gură mare, la propriu şi la figurat.

ochi bun

Era cel mai gălăgios copil din toată maternitatea. Voia mâncare, voia dragoste, în principiu voia tot. Şi aşa a şi rămas. Singura schimbare este că acum şi verbalizează ceea ce îşi doreşte, deci nu mai poţi pretinde că nu înţelegi ce vrea. Zâmbetul ei face cât toată averea din lume. Râsul ei molipsitor este cea mai frumoasă muzică ce-a fost vreodată inventată.

ras

Când a apucat prima dată ceva cu mâna ei am crezut că o să leşin de fericire.

mana jucarie

Când a început să silabisească ma-ma m-am topit precum un cub de gheaţă la 40 de grade celsius. Când a făcut primii paşi m-am simţit de parcă am făcut eu primii paşi pe lună.

cu trici

M-a învăţat să mă bucur de lucrurile mărunte din viaţă.

in ftrunze

Să-mi placă din nou zăpada. Să râd în hohote. Să dansez în ploaie.

cu porumbei

Am învăţat că niciodată lucrurile nu vor mai sta la locul lor.

in dulap bucatarie

Şi nici copilul nu va sta unde îl pui.

in dulap

pe tv

Am învăţat să mă prostesc şi să mă joc.

princessing

Iar eu încerc să o învăţ despre lucruri frumoase. Despre importanţa prietenilor.

cu fetele

Despre iubire.

mana in mana

Despre feminitate, deşi aici îmi da ea mai multe lecţii.

 

fusta

buline pe plaja

Despre faptul că nimic nu este imposibil. Şi că poate face pasiune pentru lucruri „pentru băieţi”.

laser

cu masini

Despre faptul că nu trebuie să facă parte din turmă, ci să fie fericită. Despre faptul că nu trebuie să îşi dorească mereu să câştige şi că simpla existenţă poate să fie mult mai satisfăcătoare. Despre faptul că poate să renunţe la ceva dacă simte că nu îi aduce mulţumire. Despre faptul că nu e o ruşine să te joci. E mai dureros să nu mai ştii cum să faci asta.

cu sacosa in cap

Vreau să ştie că oamenii sunt răi şi buni, în acelaşi timp. Că îşi pot schimba părerile dar nu se pot schimba ca fiinţe. Că e bine să îi ai aproape, dar e excelent să te poţi baza întotdeauna pe tine. Vreau să ştie că voi fi întotdeauna aproape de ea, la rău şi la bine.

la indig

Pentru că ea este Dumnezeul meu. Ea este cea care mă coboară şi apoi mă ridică deasupra norilor. Ea este sângele şi inima mea. La mulţi ani, fata mea! Be you, not them!

Add A Comment